Sok od ZOVE (BAZGA)

100% PRIRODNI SOK

Ambalaža od 1,00L

Barkod: 3877001009120

Za zovu kažu da je jedna od najlekovitijih biljaka na svetu jer sadrži velike količine flavonoida, karotena, vitamina C.

Ukusna zova: Ublažava upalu disajnih puteva, reumu i poboljšava apetit

Do sada je poznato da zova leči grip, zapušene sinuse, bronhitis, astmu i alergije. Takođe, dokazano je da sok od zove popravlja imunitet, a pomaže i kod dijabetesa i zatvora.
Cvetovi zove su bogati etarskim uljem koje sadrži mnoštvo fitonutrijenata blagotvornih za naše zdravlje: glikozide, flavonoide, tanine, pektine, hlorogensku kiselinu i mnoge druge. Pored toga, cvetovi zove su bogati mineralima gvožđem, kalijumom i natrijumom. Sok od zovinih cvetova je blagotvoran u slučajevima sinuzitisa, u slučaju groznice, a posebno u snižavanju visoke temperature stimulisanjem rada znojnih žlezda. Zova pokazuje antivirusna svojstva naročito u kombinaciji sa drugim lekovitim biljem.

Plod zove je bogat vitaminima B kompleksa i vitaminom C. Tamna boja ploda sadrži antocijanine koji su dobri protiv upala disajnih puteva. Sok od zove takođe ima blagotvoran uticaj na bronhije, ali je dobar i za jačanje organizma. Takođe je dobar protiv zatvora i gihta.

Cvetovi zove su prirodni lek protiv prehlade, kašlja, gripa i ostalih problema sa disajnim putevima i reumatskim stanjima.

Cvetovi zove imaju još lekovitih svojstava. U narodnoj medicini se koriste za lečenje brohnitisa, reumatskih stanja, infekcije očiju i kijavice.

Udio voća 100%

  • Prije otvaranja protresti. Kad se otvori upotrijebiti u roku 3 dana.
  • Čuvati na hladnom mjestu.

NARUČITE SVOJE PROIZVODE I PLATITE POUZEĆEM